top of page

VERKNIP 'T BEGIN

 

Hi! Welkom bij VerknipT, een creatieve eenmanszaak gevestigd in Breda.

Sinds jonge leeftijd altijd al bezig geweest met techniek; sleutelen, knutselen, uitvogelen... En na afronding van zowel MBO als HBO werktuigbouwkundige opleidingen (het vroegere MTS en  HTS), bijna 10 jaar actief werkzaam geweest als Mechanical engineer bij diverse bedrijven en in zeer diverse projecten van industriële mechanisatie. Denk hierbij aan (intern)transport, voedingsmiddelenproductie, energieopwekking, scheepsbouw en offshore.

 

Na al die jaren (veelal) kantoorwerk te hebben gedaan, ontwerpen en berekenen, ontstond de wens de technische creativiteit om te gaan zetten in echt bruikbare dingen als industriële meubels, design gebruiksvoorwerpen en stoere elementen in en rondom huis.

Het idee om voor mezelf te starten is jaren geleden opgekomen en in 2017 besloot ik er echt 'werk van te maken'.

Inmiddels enige tijd verder, zijn er al heel wat leuke en aparte creaties gemaakt vanuit VerknipT.

Je kunt een mooie selectie hiervan terugvinden op de site. (Klik op de metaalschaar boven in beeld.)

De gedachte is om in overleg met jou een uniek en creatief project te realiseren, of dat industriële deuren, custom motorfiets, een gereviseerd motorblok voor je oldtimer, stalen festivalconstructie, omgebouwde zee-container, of een houten wandkast is,

dat maakt ons niet uit!

We streven naar eerlijk, to the point en persoonlijk, daardoor is alles direct bespreekbaar en niet onbelangrijk; voor een reëel budget.

 

Naast de industriële woonobjecten houd ik me graag bezig met techniek, in de vorm van motorfietsen en oldtimers. De VerknipT bedrijfswagen (een VW spijlbus) is hier het ultieme voorbeeld van; een combinatie van vintage design en functionaliteit!

Dus: heb je wat in je hoofd, neem gerust vrijblijvend contact op!

Hoor graag van je!  --- Jens van Seeters ---

witte pui.jpg
KQQV0729.JPG
bottom of page